Felületi technológia

Egyedi és egyedi megoldások

Több mint 30 éves tapasztalattal rendelkezünk a felületkezelés és az ipari tisztítás területén.
Egyedi megoldásaink már bizonyítottak az autóiparban, a repülőgépiparban, az orvostechnikában és számos más, rendkívül speciális iparágban. Legyen szó kézi vagy gépi tisztításról, oldószeres vagy vízbázisú közegről, mindig a legmegfelelőbb, költséghatékony megoldást ajánljuk partnereinknek az adott feladathoz.Saját fejlesztésű termékeink mellett portfóliónkban a világ vezető gyártóinak megfelelő termékei is megtalálhatók.

Jaekoclean™ termékek

 

Saját fejlesztésű termékcsaládunk szénhidrogén, tetraklór-etilén és alkohol alapú stabilizált oldószereket tartalmaz, amelyek kiemelkedő hatékonysággal használhatók oldószeres tisztítóberendezésekben. Stabilizálásunkkal élettartamuk jelentősen meghosszabbítható.

 

A SAFECHEM

 

Safechem termékekkel biztonságosabb és fenntarthatóbb módon érheti el a kívánt alkatrésztisztítási eredményeket. Biztonságosabb, mert a SAFE-TAINER ™ rendszerüket úgy fejlesztették ki, hogy zárt tartályokban tárolja, szállítja, tölti és adagolja az oldószert zéró kibocsátással. fenntartható, mert a Responsible Care®, a termékirányítás és a körforgásos gazdaság elvei szerint működik: a friss oldószert a SAFE-TAINER ™ rendszerben szállítják, a használt oldószert pedig újrahasznosításra visszaviszik a SAFE-TAINER ™ rendszerbe. Ezenkívül az oldószer élettartama egy zárt tisztítóüzemben meghosszabbítható a SAFECHEM Service Elements termékek használatával, optimalizálva az oldószer "helyszíni újrafelhasználási ciklusát".

HENKEL

 

Majdnem 10 éve képviseljük a Henkel releváns felületi technológiákhoz kapcsolódó termékeit kiemelkedő szakmai forgalmazóként Magyarországon. A Bonderite tisztító-, felületkezelő-, bevonótermékek, kenőanyagok és a kapcsolódó mérnöki szolgáltatások széles választékával teljes körű szolgáltatást nyújtunk partnereinknek. A LOCTITE® márkájú ragasztók, tömítőanyagok és felületkezelő anyagok is elérhetők. Olyan megoldásokat kínálunk, amelyek teherbíróak, erősek és tartósak, és a legigényesebb ipari alkalmazásokhoz is alkalmasak.

ELMA CLEAN

 

ElmaClean vegyszereket forgalmazunk, amely az Elma, az egyik vezető ultrahangos tisztítóberendezések gyártójának tisztítási megoldási portfóliója.számos tisztító koncentrátumot és kész tisztítószert kínálunk kifejezetten ultrahangos berendezésekhez. A vízmentes vagy vizes tisztító- és öblítőoldatoktól kezdve a kenőanyagokig - minden termék különböző csomagolásban kapható.